(ВІДЕО) Мистецтво самопізнання через арт-терапію

НАЗАД
23 квiтня 2024 16:31

Днями відбувся незвичайний тренінг для жінок-прикордонниць, які занурились у світ арт-терапії.

Зустріч з кризовою психологинею арт-терапевткою Наталією Цимбал не лише розширила  знання військовослужбовиць про психологію, а й дозволила зануритися в глибини своєї психіки. 

Арт-терапія як метод зцілення архетипу дитини стала ключем до розуміння власного Я і відкриття нових шляхів розвитку. 

Наталія Байдюк – позаштатна радниця голови Черкаської ОВА з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок й чоловіків наголосила на необхідності обговорення домашнього насильства як гострої проблеми сучасності.

«Такі зустрічі потрібні саме для того, щоб сучасні жінки почували себе більш впевнено, були готові до рішучих кроків та відчували підтримку поза сімʼєю та колективом», – наголосила Наталія.

Надзвичайно важливо, що Державна прикордонна служба України забезпечує реалізацію єдиної державної політики, спрямованої на досягнення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії дискримінації за ознакою статі, надаючи можливості для особистісного зростання та підтримки у важкі моменти.

Нехай цей тренінг стане початком нового етапу у психологічній підготовці та самовдосконаленні сучасних прикордонниць.

Титри: Наталія Байдюк – позаштатна радниця голови Черкаської ОВА з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок й чоловіків

Наталія Цимбал – кризова психологиня, арт-терапевтка

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси